Trainingsprogramma’s

Psycling® Trainingsprogramma’s en prijzen

 

Psycling individueel

Psycling biedt verschillende individuele programma’s met vooraf een telefonische kennismaking, een intake (Proloog!) en uitleg over de trainingsmethoden. We gaan ervan uit dat elke deelnemer ook 1x per week zelfstandig traint. Online feedback gaat via Strava of per email/app. Kijk welk programma het best bij jou past! Individuele vervolgprogramma’s worden op maat afgesproken.

 

Light Basis Professioneel
3 weken 6 weken 10 weken
Proloog & persoonlijk trainingsschema Proloog & persoonlijk trainingsschema Proloog & persoonlijk trainingsschema
2 trainingen met individuele begeleiding 5 trainingen met individuele begeleiding 9 trainingen met individuele begeleiding
advies voor vervolg online feedback op zelfstandige trainingen online feedback op zelfstandige trainingen
300 euro* aandacht voor valkuilen tijdens fietsen en daarbuiten aandacht voor valkuilen tijdens fietsen en daarbuiten
advies voor vervolg advies voor vervolg
(500 euro) Nu 450* euro! 820* euro

 

Psycling in de groep

Wekelijks wordt er 1-2x in een groep gereden met andere deelnemers aan Psycling. De groep heeft als sterk voordeel dat je kennismaakt met andere mensen die zich in een gelijksoortige situatie als jij bevinden. Je kan (maar hoeft niet) ervaringen uitwisselen en leren van elkaar. Belangrijkst is dat fietsen in een groep gewoon veel leuker is dan alleen!

Deelname aan de groep vereist dat je een intake hebt gehad of deelneemt/hebt genomen aan een individueel programma. Inbegrepen is een persoonlijk trainingsprogramma en online feedback op je zelfstandige trainingen via Strava of email/app. Deelname gaat per 10 weken, waarbij ook verwacht wordt dat je er bent.

Kosten zijn 275* euro per 10 weken, inclusief intake. Een vervolgprogramma kost 200* euro voor 10 weken. Volg je ook één van de (bovenstaande) individuele programma’s, dan zijn de kosten per 10 weken 100* euro.

* Prijzen zijn exclusief BTW van 21%. Als Psycling wordt ingezet als onderdeel van herstel van ziekte, is er sprake van BTW vrijstelling. Bij preventieve inzet of coaching moet er wel BTW betaald worden.

Betaling en vergoedingen

  • Bent u zelfstandige dan kunt u Psycling mogelijk opvoeren als coaching en is het daarmee aftrekbaar van de belastingen (raadpleeg uw administrateur).
  • Bent u in loondienst, vraag uw werkgever of bedrijfsarts naar mogelijkheden voor vergoeding.
  • Psycling valt niet onder de vergoedingen vanuit het basispakket of aanvullende pakketten. Omdat runningtherapie bij een aantal verzekeraars wel vergoed wordt en Psycling niet wezenlijk verschilt van runningtherapie, kunt u zelf proberen om Psycling vergoed te krijgen.
  • Betaling: de kosten worden in zijn geheel betaald voor start van de trainingen. Annuleren is mogelijk tot 1 week voor start van de trainingen. Hierna is terugvorderen van het inschrijfgeld niet meer mogelijk. Meer hierover in de algemene voorwaarden.

→ Vragen of aanmelden? Klik hier!