Bedrijven

Psycling® als onderdeel van vitaliteit en preventie

 

Psychische klachten zorgen voor bijna 25% van het ziekteverzuim binnen bedrijven en brengen hoge kosten met zich mee. Het NRC meldde in juni 2017 dat de gemiddelde duur van een burn-out 242 dagen is en de kosten voor een bedrijf minimaal 60.000 euro per ziektegeval zijn.

Psycling biedt fietstrainingen als werkzame, no-nonsense aanpak voor het terugdringen van verzuim. We gaan hierbij uit van een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer. De werkgever faciliteert een gezonde werkomgeving en preventie. De werknemer werkt aan vitaliteit en is bereid tot zelfonderzoek naar zijn of haar belastbaarheid. Psycling verhoogt de vitaliteit van werknemers en verbetert hun zicht op de eigen belastbaarheid. De trainingsprogramma’s van Psycling zijn geschikt voor preventie van uitval, voorkómen van uitval bij beginnende klachten en bij herstel van ziekte. Trainingen kunnen zowel individueel als in groepen gegeven worden.

Psycling biedt fietstrainingen van hoge kwaliteit met:
– trainingsprogramma’s die zijn ontwikkeld in samenwerking met sportartsen;
– trainers met ervaring in fysieke training èn behandeling van psychische klachten;
– online feedback op trainingen
– resultaatmeting
snel weer vitaal en gezond aan het werk!

De trainingsprogramma’s kunnen afgestemd worden op de mogelijkheden en wensen van een bedrijf. Trainen kan zowel individueel als in een groep en is in principe geschikt voor iedereen.  

 

→ Voor meer informatie of overleg, neem contact op met Wouter de Meij, tel. 06-47234191 of stuur een mail via de berichtenmodule.